Anne Cecily & Johanna

Ballett - Qi gong - Pilates

Du er her: Hjem / Personvernerklæring

Personvernerklæring for www.acballett.no

Klassisk ballet på gulvet

Ved å bruke www.acballett.no godkjenner du behandling av dine opplysninger som forklart under.

Nettsiden til Anne Cecily & Johanna følger norsk lov og Anne Cecily Fjeldstad er hovedansvarlig for behandlingen av personopplysningene. Det innhentes kun informasjon i forbindelse med kursdeltakelse i klassisk ballett, Qi-gong og Pilates. Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger. Det lagres ikke personopplysninger i forbindelse med nettsiden www.acballett.no.

Informasjonskapsler

Anne Cecily & Johannas nettsider bruker informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på din PC. Denne brukes til analyse og til å forenkle bruk ved gjentakende besøk. Anne Cecily & Johanna lagrer ingen personlige data i informasjonskapslene. Til analyse brukes Google Analytics. Disse informasjonskapslene blir lagret hos Google i USA. IP-adressene blir anonymisert før lagring skjer.

Hvordan slå av informasjonskapsler

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge om du vil slå av denne funksjonaliteten helt eller delvis. Merk at brukeropplevelsen og funksjonalitet kan bli redusert hvis du velger å slå av bruken av informasjonskapsler på din nettleser. Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)